Oto Regulamin gry.Przeczytaj go przed rozpoczęciem gry.
1.)Nie ma ograniczenia postaci.
2.)Wypowiadaj się kulturalnie.
3.)Staraj się nie robić błędów w pisowni
4.)Pisz w trzeciej osobie
5.)Staraj się wchodzić często na hogwart,jeżeli jesteś nauczycielem wchodź minimum raz w tygodniu
6.)Nauczyciel może nauczać jednego przedmiotu.
7.)Jak opanować zaklęcia? Przeczytaj o tym w dziale: Zaklęcia dostępne w grze
8.)Nauczyciel ma obowiązek zrobić przynajmniej 1 lekcję na 3 tygodnie.
9.)Nauczyciel powinien wybrać swój kolor(jeden) i poinformować o tym w pokoju nauczycielskim w dziale-kolory.
10.)Uczniowie nie powinni znajdować się poza swoim dormitorium po godzinie 22:00.
11.)Prefekci mają prawo wychodzić do zakazanego lasu bez opieki nauczyciela oraz znajdować sie poza swoim dormitorium o godzinie 22.
Oto najważniejsze punkty regulaminu.Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące gry, napisz je w forum ,,Pytania''.Postaram się szybko na nie odpowiedzieć.Administratorem gry jestem ja, Spii Spidi Spiderson. Jestem także dyrektorem Hogwartu.Postaraj się robić jakieś ciekawe akcje i nie zapominaj o codziennych czynnościach takich jak:toaleta,spanie itp.O przeniesieniu uczniów będę informował w Ogłoszeniach.Gdzie i kiedy odbędzie się lekcja przeczytasz w forum Ogłoszenia w Sali Lekcyjnej.Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania pisz do mnie.Miłej zabawy!